Kayıt için Arayın 05** 111-22-33
Evraklar için ; iletisim@gesro.net

14 Şubat’ta sevdiklerinize yaşam dolu bir hediye verin

14 Şubat’ta sevdiklerinize yaşam dolu bir hediye verin

Tarih 01.03.2018 | Yazar: Rıdvan Mahlas

Panda, kutup ayısı, yunus, turna, deniz kaplumbağası, saz kedisi, orfoz, kaplan ya da orangutan evlat edinebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde tehlike altında olan bir türü sembolik olarak evlat edinebilirsiniz. Böylece hem WWF-Türkiye’nin doğa koruma çalışmalarına destek olabilir hem de sevdiklerinize insanlığın doğa ile uyum içinde yaşadığı bir dünya armağan edebilirsiniz.
WWF-Türkiye’nin evlat edinme kampanyasına katılan 30 binin üzerinde destekçi, seçtiği bir türü sembolik olarak evlat edinerek, WWF-Türkiye’nin türleri korumak amacıyla yürüttüğü doğa koruma çalışmalarına katkıda bulundu.

Siz de bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tehlike altında olan bir türü evlat edinerek, hem doğa koruma çalışmalarına destek olabilir hem de sevdiklerinize insanlığın doğa ile uyum içinde yaşadığı bir dünya armağan edebilirsiniz.

WWF-Türkiye’nin evlat edinme kampanyası 9 türü kapsıyor: Deniz kaplumbağası, panda, yunus, turna, kutup ayısı, kaplan, orfoz, saz kedisi ve orangutan. Hayranlık uyandıran bu canlılar tehlike altında ve nesillerinin devamı #BirlikteMümkün

Sevgililer Günü’nde bir hediyeyle iki mutluluk yaşatmak sizin elinizde.

Evlat Edinme Seçenekleri:

– 40 TL bağışınızda e-sertifikanızı tasarlayabilir ve hemen e-posta adresinize gönderebilirsiniz.
– 75 TL bağışınızda adınıza özel hazırlanmış basılı sertifikanızı adresinize gönderiyoruz.
– 120 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte seçeceğiniz türe özel hediyeleri adresinize gönderiyoruz